Traktorer, mejetærskere, dyrkningsmaskiner, anhængere og alt til landbruget

Intet kører som en John Deere!

Denne video fra USA (surprise) er gået verden rundt og jeg forstår i særdeleshed godt hvorfor. Videoen viser en John Deere traktor der er sluttet væk fra dens traktorfører på en stor parkeringsplads udenfor den lokal WalMart et sted i USA. Traktorer var brugt til snerydning på p-pladsen og var ved et uheld hoppet i gear mens føren var ude af traktoren.

John Deere traktor løbet løbsk på p-plads i USA

Jeg så videoen blive omtalt i nyhederne på TV og har efterfølgende set den postet på facebook af flere af mine bekendte. Hvad der fangede mig var så lang tid der går før traktoren bliver stoppet. Personen som har filmet den løbske traktorer kommer først efter at folk har opdaget problemet. Og i den tid traktorer kører på p-pladsen, kører den skiftevis ind i biler og bygninger, men bliver ikke stoppet helt. Til slut forsøger en traktorkører at stoppe traktorer ved, at hoppe op på trinbrættet og komme ind i traktorens førerhus. Det lykkes næsten et par gange at komme ind i traktorer men lige som det lykkes ser traktorføren at den store John Deere er på vej direkte ind i en lygtepæl. Det lykkes lige præcis at hoppe ned fra traktoren inden den rammer lygtepælen med den gule sneplov og føren slipper uskadt. Det gør lygtepælen desværre ikke, som også kan ses på dette billede som er et stilbillede fra videoen hvor John Deere traktorer rammer lygtepælen.

John_Deere_Traktor_stoppet

I løbet af de 6 minutter videoen står på rammer John Deere traktoren et utal af biler, der bliver flyttet uden besvær, den store WalMart bygning flere gange og andre p-plads relateret genstande. Det ser dog ikke ud til at have lavet særligt synlige skrammer på traktoren eller sneploven, der nemt vil kunne genoptage sin snerydningen. Derfor er det nok sikkert at sige at “intet kører som en John Deere”.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s