Traktorer, mejetærskere, dyrkningsmaskiner, anhængere og alt til landbruget

John Deere 9630: kraftfuld og pålidelig traktor

I dag, er landbrugstraktoren John Deere 9630 en af ​​de mest kraftfulde maskiner tilgængelig på det globale marked for brugte traktorer. Den kæmpe John Deere traktor kom først på markedet i 2007. Hele serien blev produceret mellem årene 2007 og 2011. John Deere modellen, fulgte efter den lidt mindre kraftfulde John Deere 9560R.

brugt john deere 9630

John Deere 9630

John Deere 9630, en firehjulstrukket traktor er et sand monster, motoren er John Deere’s egen 13,5 liters 6-cyl, turboladet dieselmotor på hele 530 hk, med mulighed for både terrængående gummibælter eller kæmpemæssige tvillingehjul. John Deere’s topmodel kaldes 9630T og er helt anderledes fra den normale John Deere 9630 traktor. Først og fremmest er den ikke knækstyret og designet varierer også en smule.
Traktoren er produceret i Waterloo, Iowa i USA, den standarde John Deere 9630 traktor er udstyret med en 530, 6-cyl diesel motor, testet med 427 trækstang. En knækstyret traktor med en vægt på mere end 25 tons. Deere & Company, også blot kaldet John Deere, er den førende producent af landbrugsmaskiner i verden. Virksomhedens slogan “Nothing Runs Like a Deere” er et bevidst ordspil, baseret på lighederne mellem Deere, som er efternavnet på firmaets grundlægger, og hjorte, dyret. John Deere’s produkter kan også identificeres nemt ved standard kombination af forskellige nuancer der bruges til at male maskinerne, nemlig de let genkendelige grønne og gule farver.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s