Traktorer, mejetærskere, dyrkningsmaskiner, anhængere og alt til landbruget

John Deere traktorer

John Deere er en af de største producenter af landbrugsmaskiner, byggemaskineri og skovningsmaskiner. De er også en af de førende leverandører af gearkasser, aksler og andre komponenter, som bliver brugt i tung maskineri og diesel motorer. John Deere producerer en lang række produkter, som  i mange tilfælge findes i mange forskellige modeller. På mange markeder er John Deere markedsleder, og hvis ikke de er det nu, har de en god chance for at blive det i fremtiden, på grund af den tillid brugerne har til brandet John Deere.

John Deere fokuserer ikke kun på et marked, men mange associerer John Deere med traktorer. De fleste kender dem – de gule og grønne maskiner, som arbejder hårdt på gårdene rundt omkring i landet. Der er endda lavet et computerspil ved navn John Deere Drive Green, hvor de grøn/gule maskiner er i centrum. Listen af John Deere traktor modeller er næsten uden ende, og hvis man kigger på deres produktkatalog, finder man både havetraktorer, lidt større traktorer og helt store traktorer.

John Deere traktorer har bevist at den kan udføre stort set alle arbejdsopgaver når det kommer til landbrugsarbejde. Med så mange forskellige modeller, er det muligt for alle at finde en maskine, der kan opfylde deres krav.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s